Květuška.cz
  1. Domů
  2. Pohovky
  3. Dekoria Rohová pohovka Venuste denim blue/brown, 227 x 160/88 x 90 cm

Dekoria Rohová pohovka Venuste denim blue/brown, 227 x 160/88 x 90 cm

Kvalitní kousek Dekoria Rohová pohovka Venuste denim blue/brown, 227 x 160/88 x 90 cm od známého výrobce Dekoria jednoduše naleznete nyní za neuvěřitelně výhodnou cenu. Právě lze objednat jen za 40 832 Kč.
EAN: 5902582105140
Dekoria Rohová pohovka Venuste denim blue/brown
Ověřit dostupnost
Značka: Dekoria
40 832

Rohová sedačka do obývacího pokoje v modré džínovině.
Pohodlná rohová pohovka s pevnou konstrukcí v džínové modré barvě. Jemné akcenty hnědé barvy, jednoduchý design a charakteristické područky skloněné vzhůru tvoří působivou kombinaci. Každodenní chvíle odpočinku u dobré knihy, seriálu nebo šálku voňavé kávy zaručují měkké polštáře vyplněné elastickou pěnou. Celá souprava se skládá z pohodlné sedačky a lehátka. Polštáře slouží jako opěradlo. Rohová pohovka se hodí do interiérů moderního charakteru, zejména ve skandinávském stylu.
Univerzální rohová sedací souprava: speciální systém umožňuje měnit polohu lehátka. Variantu rohové pohovky můžeme kdykoli změnit, aby odpovídala celkovému uspořádání. Tím je zajištěna vysoká funkčnost a pohodlí při používání. Venuste je kolekce pohovek a křesel s jednoduchými tvary a okouzlujícím charakterem. Univerzální nadčasový design dostupný ve dvou módních barevných variantách je obohacen o rám a nohy z odolného dřeva.
Série Venuste zahrnuje dvou a třímístnou pohovku, rohovou pohovku a křeslo, které vám umožní vytvořit pohodlnou a zároveň atraktivní obývací sestavu.
Rozměry: š: 227 cm, d: 80 cm, v: 90 cm; chaise longue d: 160 cm. Materiál: 100% polyester Barva: džínová modrá/hnědá. Rám a nohy: kaučukové dřevo. Rohová pohovka bez funkce spaní.