Květuška.cz

Blomus nůž hřejivě šedá MAXIME

Unikátní výrobek Blomus nůž hřejivě šedá MAXIME od dodavatele s dobrým jménem BLOMUS je k dostání v naší online nabídce skutečně výhodně! Akční ceny od 407 Kč.
EAN: 4008832779497
Blomus nůž hřejivě šedá MAXIME

Nůž MAXIME je promyšlený do nejmenších detailů. Rukojeť je dostupná ve dvou odstínech a barevně ladí s ostatními produkty Blomus. Je vyroben z kombinace matné kartáčované nerezové oceli a syntetické pryskyřice. Díky použitým materiálům je rukojeť velmi příjemná na dotek, ale zároveň je odolná proti poškrábání, snadno se čistí a lze ji mýt v myčce.
Doporučujeme nepoužívat žíravé nebo agresivní čisticí prostředky. Při ručním mytí čistěte výrobek po směru kartáčovaného povrchu aby nedošlo k jeho poškrábání. K odstranění odolných skvrn nikdy nepoužívejte drátěnku, drsné houbičky nebo tvrdé kartáče, jinak by mohlo dojít k poškrábání. Po vyčištění doporučujeme příbory osušit měkkým hadříkem ve směru povrchové úpravy. Doporučujeme však neleštit
pro zachování zvláštního matného vzhledu povrchu. Nerezová ocel je v zásadě materiál, který se snadno udržuje, nicméně není zcela bezúdržbový. Proto doporučujeme opláchnout zbytky kyselých potravin ihned po použití, aby nedošlo k poničení.