Květuška.cz
  1. Domů
  2. Nábytek
  3. Koupelna
  4. Koupelnové doplňky
  5. Dávkovače mýdla
  6. BLOMUS Dávkovač dezinfekce automatický stojací šedý Fineo

BLOMUS Dávkovač dezinfekce automatický stojací šedý Fineo

Povedený produkt BLOMUS Dávkovač dezinfekce automatický stojací šedý Fineo od společnosti s výborným jménem BLOMUS jde nakoupit aktuálně extra se slevou! Cenově vychází na 2 579 Kč.
EAN: 4008832793813
BLOMUS Dávkovač dezinfekce automatický stojací šedý Fineo
Ověřit dostupnost
Značka: BLOMUS
2 579

FINEO – Dávkovač pojme až 260 ml, což zaručuje delší používání bez nutnosti doplňování. Díky chytrému magnetickému upevnění jsou nástěnné modely snadno odnímatelné, což zajišťuje rychlé naplnění a snadné čištění. Kroužky pro označení jsou integrovány tak, aby nedošlo k záměně dávkovačů mýdla a dezinfekčních prostředků. Díky promyšlené a redukované konstrukci je možné etiketovací kroužek odstranit a dávkovač používat bez kroužku.
bez prstenu. K dispozici v různých provedeních a barvách.
Funkce:
Tlačítko zapnutí/vypnutí se po dotyku bíle rozsvítí, což znamená, že je dávkovač připraven k použití. Umístěním dlaně pod výlevku spustí senzor dávkovač. Trysky jsou dokonale přizpůsobeny mýdlům nebo dezinfekčním prostředkům a zabraňují nechtěnému odkapávání a znečištění umyvadla. Oranžová kontrolka signalizuje nízký stav baterie v počáteční fázi. Nabíjení probíhá pomocí nabíjecího kabelu s magnetickým připojením. Opětovným stisknutím tlačítka zapnutí/vypnutí lze dávkovač vypnout, aby se šetřila energie. To je signalizováno krátkým červeným bliknutím.

Barva: Šedá
Materiál: Potažený plast
Výška: 17,5 cm
Šířka: 10,5 cm
Délka: 7 cm