Květuška.cz
  1. Domů
  2. Dům a zahrada
  3. Domácnost
  4. Doplňky do kuchyně
  5. Stolování
  6. Příbory
  7. ALESSI Sada příborů 5 kusů nerezová s matnou rukojetí

ALESSI Sada příborů 5 kusů nerezová s matnou rukojetí

Neodolatelný kousek ALESSI Sada příborů 5 kusů nerezová s matnou rukojetí od společnosti s dlouholetou tradicí ALESSI máte možnost najít zrovna levně. Nyní za akční cenu 1 875 Kč.
EAN: 8003299955657
ALESSI Sada příborů 5 kusů  nerezová s matnou rukojetí
Ověřit dostupnost
Značka: ALESSI
1 875

Sada příborů se skládá z jedné stolní lžíce, jedné stolní vidličky, jednoho stolního nože, jedné dezertní vidličky a jedné čajové lžičky z nerezové oceli 18/10, leštěné do zrcadla, s matnou rukojetí.

Sada příborů složená z jednoho stolního nože z oceli leštěné do zrcadla s matnou rukojetí, jedné čajové lžičky z oceli leštěné do zrcadla s matnou rukojetí, jedné stolní lžíce z oceli leštěné do zrcadla s matnou rukojetí, jedné dezertní vidličky z oceli leštěné do zrcadla s matnou rukojetí, jedné stolní vidličky z oceli leštěné do zrcadla s matnou rukojetí. Sada příborů Dry představuje debut společnosti Alessi ve výrobě příborů. Navzdory chmurným počátečním prognózám vlastních zaměstnanců společnosti Alessi dostatečně prokázala, že ikonická a inovativní síla jejího tvaru spolu s výjimečným požitkem z jejího používání na dotek a vynikající povrchovou úpravou jsou pro veřejnost mnohem důležitější, než by se mohlo zdát z mnoha dlouhodobých předsudků trhu.

  • 1 x lžíce
  • 1 x vidlička
  • 1 x nůž
  • 1 x čajová lžička
  • 1 x dezertní vidlička
  •  nerezová ocel